Specialist

De échte specialist

Hannes Bezuidenhout van Grandioos AfrikaNatuurlijk zijn er mensen die al eens vaker naar Afrika zijn geweest. Mensen die al heel wat gezien hebben en verstand hebben van reizen. Die mensen kunnen ongetwijfeld een leuke reis voor je samenstellen.

Maar… als de man die jouw reis naar Zuidelijk Afrika nou organiseert geboren is in Afrika? Als die man zelf vele reizen en safari’s heeft begeleid? Als hij als jongetje al met zijn vader al door de natuur van Afrika trok? Dat zou zo’n man toch een echte specialist maken?

Zuid Afrikaan

Die man heet Hannes Bezuidenhout. Hij is in Zuid Afrika geboren en opgegroeid op verschillende plekken in dit mooie land. Hij heeft grote passie voor de natuur en de cultuur van zuidelijk Afrika. In 1987 is hij naast zijn studie begonnen met het organiseren van safari’s en wandeltochten. Het bleek zijn droom te zijn en na een aantal jaren heeft hij zijn baan als universitair docent verruilt voor de Afrikaanse vlaktes. In 1999 is hij in Botswana en Zambia lodges gaan verhuren, heeft hij zijn certificaat als nationale natuurgids voor Zuid Afrika gehaald en heeft hij een eigen safari-bedrijf opgezet.  Hannes heeft 22 jaar ervaring in Afrika en heeft daar al heel veel uiteenlopende safari’s georganiseerd en begeleidt. 

Marike Bezuidenhout van Grandioos AfrikaOp één van deze reizen met een groep Nederlanders in Namibië kwam hij Marike tegen… en ze werden verliefd op elkaar. Twee jaar later woonde Hannes in Nederland. Maar de vlam in zijn hart voor Afrika is zeker niet bekoeld! Sinds 2007 organiseert hij vanuit Nederland reizen naar het prachtige zuidelijk Afrika.

Netwerk

Wim Gerits van Grandioos Afrika België

Hannes heeft een uniek netwerk van gidsen, organisatoren en accommodaties waarmee hij echt geweldige reizen kan samenstellen. Ook heeft hij in 2003 een Zuid-Afrikaanse tak van het bedrijf opgericht: Golden Moon Adventures

Sinds 2016 is er ook Grandioos Afrika België: de in Zuid Afrika geboren Wim Gerits is nu het contactpersoon voor alle Belgische reizigers. Hij heeft jarenlange ervaring als gids in Zuidelijk Afrika. 

Vakwerk Reizen

Bij Grandioos Afrika zijn we er trots op dat we een reis op maat kunnen samenstellen die helemaal bij jou past. We hebben een enorme passie en drive om jou de allerbeste ervaringen te bieden. Onze expertise toewijding hebben ons een goede reputatie opgeleverd en we werken twee keer zo hard om dat te behouden! We luisteren scherp naar onze klanten en streven er altijd naar om een stapje ​​extra te doen.

Neem contact met ons op zodat we ook voor jou een onvergetelijke reis kunnen organiseren die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Goed geregeld 

Grandioos Afrika adviseert, plant, organiseert en boekt met het eigen netwerk in Afrika gespecialiseerde tours en safari’s in Zuid-Afrika, Botswana, Mozambique, Namibië, Swaziland, Zambia en Zimbabwe. We bieden speciale, gepersonaliseerde tours en safari’s op maat. Samen met jou plannen en organiseren wij een complete tour / safari / vakantie. 
 
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en alle medewerkers van Grandioos Afrika hebben actuele en praktische kennis van elke regio waarin zij u begeleiden. Grandioos Afrika is een geregistreerd bedrijf en voldoet aan alle vereiste reisvoorschriften.

Grandioos Afrika biedt:

• Rondleidingen en safari’s
• Dagtochten
• Transfers en Shuttles
• Rondleidingen op maat
• Rondritten met eigen aandrijving
• Reservering en boekingen