Referentie Rodney & Gerlinde

Referentie

Rodney & Gerlinde

Dit zijn de reiservaringen van onze klanten. Van hun op of aanmerkingen leren wij. Zo kunnen we nieuwe reizen nóg beter maken.
En jij kunt een indruk krijgen van hun ervaringen tijdens hun reis door en met Grandioos Afrika.

Wat is de top-drie-ervaringen van jullie reis?

1. Privé safari door Moremi Game Reserve en Chobe National Park
2. Haina Game Reserve
3. Victoria Falls

Wat was de minst mooie / leuke ervaring?

De dag na aankomst was te vol gepland met het ophalen van de safaricamper (dat 3 uur duurde), het doen van boodschappen en de reis naar de volgende bestemming.

Wat vinden jullie van de accommodaties, activiteiten, en de plekjes die jullie bezocht hebben?  Wat was top en wat was flop?

De accommodaties en campsites waren allemaal goed. De sundowner cruise in Kasane was erg leuk.

Het kwam een aantal keer voor dat de afspraken die gemaakt waren toch niet bij iedereen bekend waren. Hierdoor kwamen we later op bestemming aan of waren er onduidelijkheden over bijvoorbeeld vervoer. Uiteindelijk werd het wel gewoon allemaal geregeld.

Hoe hebben jullie de voorbereiding door Grandioos Afrika ervaren?

Wat we erg leuk en positief vonden is het persoonlijke contact; de sms die we kregen om ons een prettige reis te wensen, het direct regelen van zaken als we ergens vastliepen en de mail na afloop van de reis.

Hebben jullie nog tips?

Routebeschrijving
Op zich was de routebeschrijving goed. Alleen is het soms lastig om te zien of je op de juiste weg zit omdat er weinig tot geen borden langs de weg staan. Met name richting Kubu Island is de weg lastig te vinden omdat je door gates kunt komen die niet op de kaart staan.

Communicatie
Vermeld welke afspraken door wie geregeld zijn met contactgegevens zodat we weten bij wie we moeten zijn als iets niet goed gaat. Bush Calls heeft namelijk veel afspraken uitbesteed aan andere organisaties (Bush Tracks, TSZ, etc.). Steeds bellen bij onduidelijkheid of als iets niet geregeld was leverde enorme telefoonkosten op.

Reisprogramma
Was erg goed. Alleen dag 2 te vol, maar voor de rest was het allemaal prima.