Referentie Martijn & Jolande

Referentie

Martijn & Jolande

Dit zijn de reiservaringen van onze klanten. Van hun op of aanmerkingen leren wij. Zo kunnen we nieuwe reizen nóg beter maken.
En jij kunt een indruk krijgen van hun ervaringen tijdens hun reis door en met Grandioos Afrika.

Zuid Afrika huwelijksreis

Martijn & Jolande
24 juni – 12 juli  2012

Kaapstad – Hermanus – Tuinenroute – Klein Karoo – Route 62 – Vliegen naar Johannesburg – Mpumalanga Provincie – Panorama Route – Big 5 wereld – Magoebaskloof – Springbokvlakte -Waterbergen – Johannesburg

We willen je heel hartelijk bedanken voor de prachtige rondreis door Zuid-Afrika.
Het was fantastisch! We hebben enorm leuke en lieve mensen mogen ontmoeten bij de guesthouses en een stukje van dit prachtige continent mogen ervaren. Het was een absolute belevenis!Lelie Zuidelijk Afrika
Vredenburg Manor House is een absolute aanrader om in je pakket op te nemen. Wat een super locatie! We hebben genoten van de landschappen, het eten en de lekkere wijnen en ook van het prachtige wild. Alles was super geregeld! Heel hartelijk dank hiervoor.

Wanneer je het op prijs stelt willen we een leuke referentie voor je schrijven voor de website. Uitzicht op Kaapstad, vanaf de TafelbergWe zullen je in elk geval aanraden bij onze bekenden die ook overwegen om naar ZA te gaan.

Van Christo van Vredenburg Manor house moesten we je complimenteren met de gekozen route. Hij was erg enthousiast voor ons over de prachtige route. En natuurlijk ook van Ilse Meyer (Attakwas) zij heeft ons een boekje meegeven over de Alfred Pass. zij heeft hier onderzoek naar gedaan en een boekje over uitgegeven. Zij vond het zo leuk dat je ons hierover gestuurd hebt dat ze je het cadeau wil doen.