Referentie familie van Hees

Referentie

Familie van Hees

Dit zijn de reiservaringen van onze klanten. Van hun op of aanmerkingen leren wij. Zo kunnen we nieuwe reizen nóg beter maken.
En jij kunt een indruk krijgen van hun ervaringen tijdens hun reis door en met Grandioos Afrika.

Wat zijn de top-drie-ervaringen van jullie reis?

1. Gamedrives
2. Tentenkamp Manyeleti
3. Panoramaroute, vooral door de stops bij God’s Window en Potholes

Wat was de minst mooie / leuke ervaring?

Kaapstad, na alle ervaringen en de rondreis was het achteraf wellicht wat ‘too much’, qua indrukken en activiteiten. Daardoor was ons ‘Africa-gevoel’ al weg, toen we naar huis vlogen.

Wat vinden jullie van de accommodaties, activiteiten en de plekjes die jullie bezocht hebben? Wat was top en wat was flop?

Allemaal prima. Top: het tentenkamp, inclusief de gidsen en de kokkin. Ook gids Wim Gerits was perfect: dienstverlenend, deskundig, betrouwbaar, veilig rijdend, niet opdringerig aanwezig en altijd bereid om wat extra’s te doen, gevraagd of ongevraagd.

Top: bij Mohoholo: mooie plek, en dat er ontbijt en diner bij het huis werd gebracht en ook alles weer werd opgeruimd. Bij Bela Bela: een enorm groot, luxe huis, met eigen zwembad, heerlijk ruime tuin, dat was een mooie ervaring.

Flop: Wel jammer dat zwembaden overal onverwarmd/ijskoud waren, de kinderen hebben dus nergens gezwommen. De service bij Waterfront Village vonden we echt beneden de maat, passief en niet klantgericht.

Hoe hebben jullie de voorbereiding door Grandioos Afrika ervaren?

Uitstekend! Het huisbezoek van Hannes gaf de doorslag. Alles heel persoonlijk en goed verzorgd. Overigens waren ook de gids Wim Gerits en de mensen van Thaba Pitsi (die zelf eigenlijk niet meer met reisorganisaties werken), zeer positief over de contacten met jullie.

We zouden jullie zeker aanbevelen.