Garantie

Garantie & zekerheid

Grandioos Afrika werkt direct samen met accommodatie verschaffers, verhuurbedrijven en lokale dienstverleners. Stuk voor stuk zijn dit organisaties uit ons persoonlijk netwerk, die al jaren met ons samenwerken. Door rechtstreeks bij hen te boeken hebben wij invloed op prijs en kwaliteit, zijn wij zeer flexibel en wordt elke klant als individu behandeld.

Onze garantie aan onze klanten is dat wij alle onderdelen van uw reis voor vertrek volledig betaald hebben aan alle betrokken partijen. Al onze service providers zijn gecertificeerde gidsen en touroperators en aangesloten bij erkende toerisme instanties. Dit geeft u alle nodige garantie, hierdoor weet u zeker dat u onbezorgd op reis zult gaan en u geen financieel risico loopt. 

Onze service providers zijn zowel geregistreerde gidsen en touroperators en zijn ook aangesloten bij geaccrediteerde toerisme associaties.  Dit is onder andere de SATSA in Zuid Afrika, vergelijkbaar met SGR. Dit geeft u alle nodige garantie voor het hoogste niveau van service en kwaliteit.

Tijdens uw reis is het ook altijd mogelijk met Grandioos Afrika contact op te nemen voor advies, klachten en uiteraard horen wij graag over uw  Grandioze belevenissen.

Samenwerkend met ons persoonlijk netwerk van touroperators en gidsen door zuidelijk Afrika, zorgen wij ervoor dat u een onbezorgde en goed voorbereide reis zult hebben.

Grandioos Afrika is aangesloten bij: 

VvKR – Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties 

Logo VvKR

Grandioos Afrika is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

GGTO – Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators

Logo GGTO

Ook zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds voor de Gespecialiseerde Touroperator (GGTO). Na uw boeking ontvangt u 4 weken voor vertrek een uitgebreid Reisdossier met daarin uw reisplan, een overzicht van alle geboekte accommodaties, gidsen, auto, activiteiten + alle vouchers en routekaarten.

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Hannes Bezuidenhout,
oprichter Grandioos Afrika